Sve-Spa i Oslo

Kom just hem (datorn skar sig så ja måsta konfigurera?! om den igen.. men nu funkar det, hoppas int ja måst gör så varje gång ja stänger av datorn)
Ja som sagt, kom just hem från fotbollstittandet. Häftigt att så många samlades på ett ställe för att kolla matchen. Där var en megastor skärm och vi had riktigt bra utsikt, men efter ett tag kom en vakt o sa att man inte fick sitta där vi satt. Så vi flyttade lite uppåt. Vet inte exakt vad stället heter, men skall ta reda på för där var helt fantastisk utsikt, men inget som helst skyddsgaller, så fatta om man va rädd att fyllona som kolla på matchen sku falla ner.
Blev ganska förvånad över att norrmännen hejjade så mycke som de gjorde på svenskarna... skulle ju aldrig hända i Finland.
Jag och tre andra nordjobbare gick sedan på en öl till ett litet ställe i centrum och i morgon kanske vi ska o hälsa på Jakob aka Järvheden-killen då han arbetar på ett museeum.

oslo08
Så här bra satt vi först! Gick upp på en kulle eftersom de var fullt där nere

oslo08
Massor av folk hade hittat dit, men där folk satt fick man inte sitta.

utsikten
Utsikten bakom oss då vi kolla på fotboll
Här fanns då alltså inget skyddsgaller...!!

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Tjoho! Toppen att läsa saker i din blogg. Verkar ju som om du kommit igång bra :) Finst ställe det där fotisområdet ! Ha det bra och ta vara på alla möjligheter!

2008-06-15 @ 09:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0